Heel Nijmegen Plat

Aankondiging, gepost door: nn op 19/04/2013 04:05:19

Wanneer: 19/04/2013 - 21:00

Nijmegen gaat voor de derde keer plat! Deze keer bestaat het feest niet uit een dag, maar uit drie dagen! Vrijdag zullen Gottemia, Fork en Braindead het weekend inluiden met een flinke dosis punk. Zsah Zsah draait daarna de heetste plaatjes.


De timetable voor vrijdag is als volgt:

21:00 Gottemia
22:00 Fork
23:00 Braindead
0:00 Zsah Zsah

Zaterdag 20 april

3de Wal zal kunst verzorgen op het hele festival, zo worden er vrijdagavond door Koen Tornij foto’s gemaakt die zaterdagmiddag al te zien zijn in de Klinker. De Onderbroek voorzien van een muurschilderingen. VJ Vingerverf, KrisKras, Sivanski, Naamlooz, 2073, 103, de Imker, Maria Dabrowski en Sanne Cobussen met CODE 207 en Koen Tornij met een ode aan David Hockney’s joiners.

Op zaterdagmiddag in de Klinker van 12.00 tot 18.00 is er foto-expositie van Koen Tornij en wordt het project CODE 207 vertoond: een work in progress met fotografie, film, geluidsfragmenten en ingelijste objecten rondom het asielzoekersbeleid in Brussel. Daarnaast is er een uitgebreide infomarkt, muziek en bijpassend vegavoedsel!

De Vrije Bond, XminY Solidariteitsfonds, Anarchistische Groep Nijmegen, Stichting Gast, Groenfront, Zapatista Koffie, Ongehoord, en Anarchist Black Cross Nijmegen zullen allemaal gerepresenteerd worden middels een stand. Het vluchthuis zal ook vertegenwoordigd zijn. Rond 15.00 hebben zij twee sprekers van het Vluchthuis in Den Haag, waaronder één van de bewoners van de kerk.

Daarnaast treedt Willem van Antillectual om 17.00 op met een toffe akoestische set!

’s Avonds wordt het echt pompen geblazen met een propvol programma in De Bijstand en De Onderbroek. Union Jack, Udarnik, Bernays Propaganda en This Routine is Hell zullen De Onderbroek helemaal op zijn kop zetten en PJ Bond, Hengst, Citizens Patrol en LTS gaan beuken in De Bijstand. De afterparty zal beginnen met een optreden van Bubblica op een nader aangekondigde locatie, daarna is iedereen welkom in De Bijstand en De Plak om je helemaal ondersteboven te feesten op muziek van Joris Ruijzenaars, Thundermoon, Boomshakalak Soundsystem en Dagga Dagga!

Voor de timetable van deze avond: check onder het kopje programma op deze site of op onze facebook pagina!

Zondag 21 april

Als klap op de vuurpijl kun je op zondag met je brakke hoofd komen bikken op de HEEL NIJMEGEN BRAK katerbrunch in De Klinker van 12.00 tot 17.00! Be there or be square!

Praktische info

Wees op tijd binnen! Onze venues hebben maar beperkte plaats, dus ben je te laat en het is vol? Pech gehad!

Doelen:

Vluchthuis Den Haag is een kerk die sinds 12 januari 2013 gekraakt is door migranten die geen thuis hebben in Nederland; zij hebben daar nu tijdelijk onderdak en een plaats om zich te organiseren voor hun bestaansrecht. Wij hebben eerder al spullen naar Den Haag gebracht en willen ze nu ook een financiële opsteker geven!

Anarchist Mobile School is een project in de Filipijnen dat in 1012 van start gegaan en opgezet door twee Filipijnse collectieven met roots in de autonome en anarchistische beweging. De mobiele anarchisti sche schoolbus rijdt rond in de Filipijnen met als doel om te voorzien in informatie, analyse en plannen met betrekking tot gemarginaliseerde gemeenschappen, studenten, schoolloze jongeren en het Local Autonomous Network. Belangrijke onderwerpen daarbij zijn milieu-issues, politieke marginalisatie, het patriarchaat, armoede en honger, met name met betrekking tot gemeenschappen op de Filipijnse eilanden. Daarnaast heeft het project het doel om vaardigheden te delen met lokale netwerken met betrekking tot schrijven, belangenbehartiging, campagne voeren, publiekelijk spreken en onderzoek te delen en ontwikkelen. Dit wordt gedaan door middel van onder andere kunstworkshops voor kinderen, het opzetten van discussie-groepen over gender, publiekelijk spreken workshops en ecologisch onderzoek samen met inheemse gemeenschappen. De focus is om samen en van elkaar te leren en aan de andere kant hoopt het project zelforganisatie bij groepen en gemeenschappen te stimuleren.

Tags: 3 Nijmegen Plat

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech