Manifestatie alternatieven voor de monarchie @ Haarlem 30 04 2013

Nieuws, gepost door: Raymond op 09/03/2013 03:01:40

Wanneer: 30/04/2013 - 13:55

Tot mijn verbijstering is er heel weinig concreet aangekondigd in de media over een kritisch tegengeluid op 30 april 2013.
Daarom ben ik begonnen gister met de voorbereiding van een manifestatie alternatieven voor de monarchie in zaal @ Haarlem NL. Daar voor heb ik al wat gemaild en er is o.a. een zaal beschikbaar. Gemaild heb ik ook naar de Vrije Bond voor steun. Ik wacht nog op antwoord van de Vrije Bond.

Tot mijn verbijstering is er heel weinig concreet aangekondigd in de media over een kritisch tegengeluid op 30 april 2013.
Daarom ben ik begonnen gister met de voorbereiding van een manifestatie alternatieven voor de monarchie in zaal @ Haarlem NL. Daar voor heb ik al wat gemaild en er is o.a. een zaal beschikbaar. Gemaild heb ik ook naar de Vrije Bond voor steun. Ik wacht nog op antwoord van de Vrije Bond.

Mijn initiatief is voor zo ver ik weet nog uniek in heel NL. Een eigen plek voor anti monarchisten en belangstellenden in Haarlem op 30 april 2013. Waar is het feesie ? Daar is het feesie.

Het ov zal op 30 april 2013 in Amsterdam regio en ver daar buiten ontregeld zijn denk ik door de massa die naar Amsterdam wil. Daarom zal denk ik Haarlem die dag ook slecht bereikbaar zijn per ov. Kom dus per fiets of ander eigen vervoer naar Haarlem. Van uit Amsterdam is het ongeveer een uur fietsen enkele reis naar Haarlem.

Ik zoek financiering voor zeer bescheiden zaal huur enzv. en vrijwilligers als DJ met eigen apparatuur muzikanten sprekers vrijwilligers die ondersteuning bieden bij klusjes die dag orde in de gaten houden enzv.

Er zal een kleine toegangsprijs zijn voor iedereen betaalbaar.

Concept programma : boeken stand van http://www.sjakoo.nl/ als ze willen komen ;
DJ met eighties electro disco en visuals vorige kroning als die is te vinden zijn
muzikanten met toepasselijke liedjes unplugged / plugged
debat met actieve deelname publiek

Bij invulling van programma fondsen werving werving vrijwilligers graag jullie actieve medewerking.

Contact i.v.m. mijn privacy in eerste plaats via Twitter @ombudsfoodbank en mail klachtenvoedselbank@gmail.com
Dat laatste mail adres zou wel eens kapot gespamd kunnen worden na deze publicatie maar doe een poging te mailen.
Als genoemde mail adres word gesaboteerd dan publiceer ik ander mail adres op Indy. Je krijgt spoedig antwoord.

Er wordt blijkbaar door een aantal mensen van uit gegaan dat er minimale belangstelling zal zijn voor een manifestatie als ik aan het opzetten ben. Dat zou toch te denken moeten geven. Bizar het gebrek aan interesse bij velen voor democratie
& alternatieven voor monarchie vind ik.

Groeten van Raymond.

Tags: monarchie


Wie: 
nn

hoezo alternatief voor de monarchie?

waarom zouden we daar een alternatief voor nodig hebben, t is een totaal onzinnig en onnodig instituut, ze doen niets, leveren ons niets, kosten alleen maar geld. gewoon afschaffen die hap, hoeft helemaal neits voor in de plaats...Wie: 
Raymond

@ " niets voor in de plaats " : als u daar mee zegt de Staat afschaffen dan kan ik u alleen maar gelijk geven. Blijft dan wel de vraag hoe samen te leven. Een blauwdruk is er niet. De constitutionele monarchie is een Staatsvorm begrijpt u. " Niets er voor in de plaats " zou ook nog kunnen betekenen : geen Staatshoofd ook geen gekozen. Blijven over de instituties die de Staat vormen en de regering Tweede kamer met name en lobby groepen zo als grote internationale bedrijven. Dat kunt u zien als een pyramide met een kleine top van machthebbers die de dienst uitmaken en een brede basis van mensen die alleen maar hebben te volgen : Nederland dus. Daar bij moet je je afvragen waar de macht ligt wie de dienst uitmaakt. Zou de eerste minister dan het Staatshoofd ( moeten ) zijn volgens u met de zelfde macht als bijv. de president van Frankrijk ? Er word veel te gemakkelijk van uitgegaan dat een republiek het enige alternatief is. Afgezien daar : de monarchie heeft toch heel wat aanhangers in NL. Discussie lijkt me op z'n plaats en geen vrijblijvende discussie maar een waar een vervolg op komt om tot daadwerkelijke veranderingen te komen. Daar bij zijn wat mij betreft ook rechtse tegenstanders van de monarchie uitgenodigd. Kortom volgens mij denkt u er te gemakkelijk over. Ik nodig u van harte uit om verder te praten op 30 april 2013 a.s. tijdens de manifestatie alternatieven voor de monarchie. Of al daar voor : help mee met organiseren zo dat die manif er daadwerkelijk komt.

Groeten : Raymond.Wie: 
nn-db

Goeie axi, Raymond.

De vragen die jij stelt, stel ik mijzelf ook.
Goed bezig gast.Wie: 
Raymond

Het is nu zondag en het loopt nog niet storm. Een toezegging - onder voorbehoud - van J. Vrugt van de Haarlemse Actie partij
voor deelname aan debat. Alleen als hij die dag niks beters heeft te doen volgens hem. Ik heb ook de Republikeinen gemaild. Je weet wel van die " Sensation White " ludieke actie. Nog geen reactie op mail. Het hoeft allemaal vrijwel niks te kosten de zaal huur is niet giga. Het is onderhand griezelig vind ik. Je krijgt op de middelbare school Staats inrichting ten minste ik heb dat gehad in het kader van het vak geschiedenis. Je vergeet het vervolgens weer heel snel want het gaat jou / mij toch niet aan. Getrapte verkiezingen ? Wat ? Er word immers over ons geregeerd het zal allemaal wel ons word toch nooit wat gevraagd en daar legt vrijwel iedereen zich dan maar bij neer en gaat over tot de dagelijkse sleur. Nou is er een heel directe aanleiding om dat massaal ter discussie te stellen die " inhuldiging " en wat gebeurd er ? " Sensation White " die ook zie Twitter vrij wel nul belangstelling krijgt.
Ludieke actie's. Mij is het lachten vergaan. We staan ons hele leven buiten spel verdomme. Onder de dictatuur van die kl*te partijtjes die al sinds mensenheugenis de regent uithangen onder regie van een kliekje eigenaren van mega bedrijven.
Dat heeft alles te maken met die monarchie. Morgen ga ik bellen en mailen maar naar wie in vredesnaam ? De zaal verhuurder zal vragen gaan stellen bijv. of ik dat allemaal alleen wil doen. Tsja. Ik kan de Vrije Bond nog een forward sturen of ik a.j.b. een reactie mag.
Als de zaal verhuurder niet wil meewerken kunnen we ook ergens buiten gaan staan in Haarlem ? Zou zo maar kunnen dat ik daar dan alleen sta in de menigte met een stuk karton met daarop nog te bedenken tekst. Alleen in de menigte.

Wat gaat er in Nederland veranderen op 30 april 2013 volgens NRC ? Klik link. WTF !!!

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/01/29/alle-feiten-op-een-rij-inhuldiging-k...

P.s. Mogelijk toch een goed teken al die onverschilligheid ? Zou kunnen wijzen op massaal afkeren van de politiek
van de gevestigde en van de radicale politiek. Het allemaal als een grote grap ervaren als een " feesie " ????Wie: 
Raymond

http://www.schooltv.nl/eigenwijzer/project/3428572/vmbo-examen-geschiede...

Dat leren de jongeren dus. " Je kan je als jongere aansluiten bij de SP... " W T F !!!!Wie: 
geen woning geen koning

Voor een tegengeluid moet je toch in Am*dam zijn. Ongeveer 3 kwartier fietsen vanuit Haarlem.Wie: 
nn

Ook suikerspin en poffertjes graag.Wie: 
nn

@ Raymond:

Waarom wil je zo graag een alternatief feestje in Haarlem organiseren?? Als je kritiek wilt leveren op de monarchie (welk alternatief je ook wilt) zal je toch naar Amsterdam moeten gaan. Alleen als je daar voldoende aandacht weet te genereren (ging in 1980 wel goed geloof ik) zal je boodschap gehoord worden. Ik zie het nut niet zo in van een praatmiddag met hapjes, drankjes en muziek. Dat kan je elke dag doen, ook rondom het thema monarchie. De kroning op 30 april is nu juist dé gelegenheid om de de straat op te gaan om het koningshuis en al die oranje-verklede-wilhelmus-zingende-bier-zuipende-leeghoofden eens met hun neus op de feiten te drukken.
Dus ik zeg: praatjes maken geen gaatjes, HUP met z'n alle naar de Dam om een werkelijk tegengeluid te laten horen!Wie: 
nn

koekhappen en plee-pot werpen.Wie: 
XXX

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Foto: 

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech