Anonymous: Operatie DutchAwe in solidariteit met Joke Kaviaar

Nieuws, gepost door: Anonymous Nederland Revolutionary Cell op 03/01/2013 01:12:38

Wanneer: 03/01/2013 - 12:41

Cypherpunks, internetpiraten, web tricksters, keyboard warriors, Anons, en alle andere vrienden en natuurlijk onze vijanden, dit is een roep om je te wapenen! Dit is een roep om solidariteit en verdediging van het Internet!


Blijf up2date @ https://joke.noblogs.org/

Onze rechten en vrijheden worden in hoge snelheid vernietigd, ook in Nederland met Teeven als pleitbezorger van privacybeperkende maatregelen als downloadverbod, verplicht afstaan van encryptiesleutel, lachwekkende WOB procedures, deep packet inspection van mobiel internetverkeer, en talloze andere maatregelen gericht op censuur en surveillance.

Op 8 december 2011 zijn operatives van Anonymous vrienden en kameraden van Joke Kaviaar te hulp gekomen haar website online te houden, te mirroren en meerdere lagen van bescherming aan te bieden. Wij hebben haar (verboden 'opruiende') teksten zo verspreid, zodat het niet meer mogelijk was om haar teksten te verwijderen en dus Joke Kaviaar te muilkorven. Want één van de regels van het Internet is: waar je één website neerhaalt, komen er minstens tien maal zo veel voor terug. Geen censuur zonder retaliatie!

Maar er is alweer hulp nodig! Enkele operatives van Anonymous hebben de laatste maanden hard gewerkt achter de schermen om Op Dutch Awe mogelijk te maken. Ben jij het ook zat dat het Openbaar Ministerie, marionetten Schram en Visser van het Landelijk Parket, en bloedhonden Opstelten en Teeven van 'veiligheid en justitie' maar alles denken te dicteren aan het volk? Doe mee met Op Dutch Awe! Voor de Lulz! Voor de vrijheid van het Internet!

Laten wij niet bang zijn voor het gezag van de zogenaamde overheid. In tegenstelling tot hen zijn wij overal. Wij zijn de IT specialist bij het ministerie de het zat is voor een schamel loon valse veiligheid te verkopen, wij zijn de helpdeskmedewerker bij KPN die het zat is medeplichtig te zijn aan het afluisteren van duizenden abonnees, en wij zijn de puber op zijn/haar zolderkamer die subversieve plannen broedt over IRC. Wij zeggen: Wij zijn het zat bang te zijn! Laat het gezag maar bang voor ons zijn.

Wij roepen al onze contacten op om de zogenaamd “opruiende” teksten te verspreiden en om de site van Joke een duizendmaal te mirroren, zodat de overheidscensuur ineffectief zal blijken. Ook roepen wij van Anonymous alle operatives op om solidair te zijn ten tijde van de rechtszaak van Joke Kaviaar op 8 Januari 2013 en alle andere vormen van censuur of rechtszaken die zeker komen zullen.

Sluit je aan bij Op Dutch Awe. Een oorlogsplan zal worden opgesteld in overleg met solidaire operatives op de vertrouwde IRC kanalen op AnonNet. See you at the battle stations!

Als je technisch aangelegd ben, kan je op dit moment al een mirror van www.jokekaviaar.nl trekken met het wget -r, anders is het mogelijk om het bijgeleverde pdf bestand te downloaden (en dus de gewraakte teksten).

De mirrors:

1. http://joke.noblogs.org
2. http://www.vrijeboeken.nl/Kaviaar/
3. http://jokekaviaar.nl.coevoet.nl/
4. http://jokekaviaar.18u81.com/

De mirrors van alleen de gewraakte teksten:
1. pdf, pdf (NL)
2. pdf (BE)
3. pdf (IT)
4. pdf, pdf (US)
5. pdf (SE)
6. pdf (UK)
7. pdf (Seychelles)

Wij willen graag afsluiten met wat wij op 8 december 2011 al schreven betreffende de Nederlandse overheid:
Er wordt voorbij gegaan aan twee belangrijke factoren in dit 'spel' : de internetgemeenschap die en masse een broertje dood heeft aan overheidscensuur en de overheid zelf die en masse faalt bij vrijwel alles op het gebied van ICT en beveiliging.

We are Anonymous.
We are legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.

Anonymous Nederland
Revolutionary Cell
https://joke.noblogs.org/

Tags: anonymous Joke Kaviaar Operatie DutchAwe


Wie: 
nn

Untrusted site. Do NOT visit!!!Wie: 
nn

Dan doe je toch: http://joke.noblogs.org/ zonder selfsigned certs.Wie: 
anon

not your...

Foto: 


Wie: 
Raymond.

" dicteren aan het volk ". Pas op voor dat volk voor alles en iedereen die de term volk gebruikt. Er is niet zo iets als een volk of het volk. Dat zouden bepaalde mensen met name extreem rechts graag willen dat er zo iets is als het volk. Volgens mij is er alleen een stelletje onverschillige laffe meelopers. Als je dat als het volk wilt benoemen kan ik daar nog een zekere vrede mee hebben.
Twitter @ombudsfoodbankWie: 
nn

Eerst maar eens afwachten wat de onafhankelijke rechter er van vind,lijkt me !
Voor diegenen die het nog niet is opgevallen staan deze momenteel onder zware druk van MvV.
O.a. het snelrecht en de daaraan verbonden uitspraken zijn niet in goede aarde gevallen (zie uitspraken oudejaarsavond verdachten etc).
Opstelten en Teeven willen uitspraken die de onderbuikgevoelens van de burgers tegemoet komen.
Daarbij zijn er al afspraken gemaakt met partijen die staan te popelen om onze gevangenissen te privatiseren,en van belang is dat deze vol moeten gaan komen om de nodige winst te genereren.

De rechterlijke macht zal naar mijn mening dan ook alles uit de kast gaan halen om in de zaak "Joke" te laten zien dat zij weerstand durft te bieden aan de pressie van het MvV.
Hun onafhankelijkheid (de rechtsstaat dus) staat hier op het spel.

Een uitspraak die geen recht doet aan de feiten, " dit onder oneigenlijke druk van het MvV" zal dan ook het signaal zijn om Anonymous in beweging te gaan zetten.
En wat dat gaat betekenen zal snel duidelijk worden.Wie: 
JK

Niet te veel verwachten van de rechtbank: de rechtbank Haarlem staat bekend als de strengste en de slechtste van Nederland.

Er ligt jurisprudentie van de Hoge Raad waardoor ook deze teksten al heel makkelijk als 'opruiing' kunnen worden aangeduid.

De kans is groot dat er een veroordeling komt, en voorzover het mogelijk is hier juridisch iets te winnen zal het hogerop moeten worden gezocht. Mogelijk wordt het gelijk pas bij het Europees Hof gehaald, maar dan zijn we al vele jaren én de inmiddels uitgevoerde strafexecutie verder.

In de tussentijd zal het OM een veroordeling mogelijk aangrijpen om iets te willen doen aan het voortbestaan van de website en de teksten op internet, al is dat duidelijk vergeefs, vooral als gehoor wordt gegeven aan deze oproep van Anonymous!


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech