Vlaghijsing 1 December Nationale Dag West Papua Melanesia

Aankondiging, gepost door: secretariaat Kobe Oser op 01/12/2011 12:03:57

Wanneer: 01/12/2011 - 10:00 t/m 01/12/2011 - 17:00

Leden , Oud Leden en Sympathisanten,

Het Kobe Oser Bestuur nodigt u allen uit om donderdag 01 december 2011 aanwezig te zijn en deel te nemen aan de Vlaghijsing van de KUM MESER / MORNINGSTAR in Apeldoorn.

Onze nationale trots de Kum Meser / Morningstar zal worden gehesen aan de vlaggemast van het STADHUIS VAN GEMEENTE APELDOORN ter ere van onze Nationale Dag.
Aansluitend zal het Carrillion van de gemeente Apeldoorn beide volksliederen, Het Wilhelmus en Hai Tanahku Papoea ten gehore brengen. De aanwezigen kunnen meezingen.

Plaats : Stadhuis van de Gemeente Apeldoorn,
Marktplein 1, Apeldoorn.

Aanvang : 10.00 uur
Sluiting : 17.00 uur

Na de vlaghijs-ceremonie is er gelegenheid tegenover het Marktplein om samen een kop koffie met versnapering te gebruiken. Hierna zal er voldoende gelegenheid zijn om overige festiviteiten in den lande te bezoeken. Vanuit NS station Apeldoorn is het 10 minuten lopen rechtdoor richting centrum, vele buslijnen stoppen bij de Markt waar zich het Stadhuis bevindt.

Kobe Oser leden, oud-leden en sympathisanten, U heeft jl. zaterdag 12 november massaal gehoor gegeven aan de persoonlijke uitnodiging van uw vereniging om de viering van de 10e Lustrum te Wageningen bij te wonen. De grote opkomst en gezellige ouderwetse Kobe Oser Spirit, maakte deze viering / herdenking tot een waardige dag.

Onze kinderen en kleinkinderen hebben met het branden van een kaars RESPECT EN WAARDERING getoond aan al onze geliefden die ons zijn ontvallen en zijn voorgegaan hier in Nederland maar ook in ons dierbare West Papoea Melanesia.

Het heeft de ouderen ontroerd maar vooral bemoedigd dat onze jonge generatie bereid is om de fakkel over te nemen en de ideologie SETIA DJUDJUR MESRA uit te dragen. Alleen door TROUW en EERLIJK te zijn aan -en tegen over elkaar kunnen wij INNIG VERBONDEN zijn met elkaar om als EENHEID ons geliefde Firdaus Papua Barat Melanesia op te bouwen.

In het bijzonder gaat onze dank uit naar de oud- bestuursleden van de Obor Nasional Ideologi Melanesia (ONIM) voor hun aanwezigheid.. De heren waren ook deelnemers van de Vrijheidsmars in 1969 van Nijmegen naar 's-Gravenhage, een week lang lopen met de Morningstar vlag voorop om steun te vragen aan Nederland.

Kobe Oser, opgericht bij Koninklijk Besluit, heeft documentatie vanaf 1961 compleet om aan te tonen dat wij aan de Start van de Vrijheidstrijd van West Papua Melanesia in den vreemde hebben gestaan en mede hebben bepaald.
KOBE OSER HEEFT NOOIT GEBOGEN; ALTIJD TROTS EN ZELFSUPPORTING; EIGEN MEESTER NIEMANDS KNECHT.
ONZE VRIJHEIDSTRIJDERS IN WEST PAPUA MELANESIA VECHTEN EN OFFEREN EIGEN BLOED, ZWEET EN TRANEN - ZONDER SUBSIDIE !

Op 01 december 1961 ontving MARCUS WONGGOR KAISIEPO MS vice-Voorzitter van de Nieuw Guinea Raad uit handen van de Gouverneur van Nederlands Nieuw Guinea dr. P.J. Platteel het eerste exemplaar van de Morningstar vlag . De heer M.W.Kaisiepo Ms overhandigde de Morningstar vervolgens aan Hoofdagent van Politie de Lima en zijn politie manschappen . Na de vlag-ceremonie werd de Kum Meser / Mornigstar gehesen in de blauwe lucht van West Papua Melanesia:
Een nieuwe Natie West Papua Melanesia is geboren. Eens in de Lucht , Altijd in de Lucht. Sekali Berkibar Tetap Berkibar. !!! ORI PAIK MAK - KORES KAKU RA REFO. !!!

Dhr M.W. Kaisiepo Ms , drager van de Ridder in de Orde van Oranje Nassau, drager van het Kruis van Moed , Beleid en Trouw aan Koningin en Vaderland in de oorlogsjaren (Militaire Willems Orde);
HEEFT NOOIT GEBOGEN VOOR HET ONRECHT WAT ZIJN VOLK IS AANGEDAAN. HIJ HEEFT WAARDIG TOT ZIJN DOOD VOOR DE VRIJHEID VAN ZIJN LAND EN VOLK GESTREDEN. HIJ IS ALS STATENLOOS BURGER IN DELFT BEGRAVEN.

Hai tanah ku Papua, Kau Tanah Lahirku,
Kukasih Akan Dikau, Sehingga Ajal ku.

Sjukur Bagi MU Tuhan , Kau Brikan Tanah ku,
Bri Aku Radjin Juga, Sampaikan Maksud MU.

Graag tot ziens in de ochtend van 1 december!
Indien U om wat voor reden dan ook hierbij niet aanwezig kunt zijn , dan wensen wij u een fijne, gedenkwaardige Nationale Dag 1 december 2011 toe.

Hangt thuis de Morningstar vlag in Top!!

Onze dank gaat uit naar de Gemeente Apeldoorn.

File: WP_symbol_SetiaDjujurMesra_version Wikipedia.jpg

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech