Foto’s NVU manifestatie Arnhem 11-11-2012

Nieuws, gepost door: Etienne Lambert op 11/11/2012 11:04:14

Wanneer: 11/11/2012 - 16:26

Op het moment dat neonazi’s hun moeders moeten meenemen (foto 1) en hippe zonnebril dragende ouwe vandagen (foto 2) en voormalig geroyeerde leden (foto 1 & 3) de deelnemersaantallen van de manifestatie van de extreemrechtse neonazistische Nederlandse Volksunie (NVU) moeten opkrikken dan lijkt het einde van deze politieke partij nabij.

Nederlandse Volksunie Arnhem 11-11-2012
Nederlandse Volksunie Arnhem 11-11-2012
Nederlandse Volksunie Arnhem 11-11-2012

De neonazi’s van de NVU gingen zaterdag 11 november 2012 in Arnhem de straat op om zich uit te spreken voor de doodstraf voor kinderverkrachters en moordende pedofielen. Deze extreemrechtse openbare gebeurtenis vond plaats op de parkeerplaats voor de Willibrorduskerk aan de Oude Velperweg in Arnhem.

Om te voorkomen dat deze tweede manifestatie net zo’n ramp zou worden als de eerste in Den Haag - op zaterdag 29 september 2012 kwamen slechts 12 neonazi’s naar de Duitse ambassade om zich solidair te verklaren met eerder in het jaar gearresteerde Duitse geestverwanten - had NVU voorzitter Constant Kusters achter de schermen flink geronseld. Geroyeerde leden werden gebeld met de mededeling dat ze weer welkom waren en actieve leden werden aangespoord om vrienden en familie mee te nemen. Al met al kwamen er 23 neonazi’s opdraven voor de 25 minuten durende manifestatie.

De kleine verzameling neonazi’s kwam ook deze keer niet verder dan het opvoeren van het standaard NVU manifestatie/demonstratie programma. Na het uitrollen van de vlaggen en spandoeken en de witte NVU-petjes op te hebben gezet kregen, de naar schatting 20, omstanders een NVU-flyer en sticker in de hand gedrukt. Vervolgens - ook in Arnhem - speeches van Constant Kusters, Gerard Bruins en Peter van Egmond in dezelfde vertrouwde volgorde.

Opvallend was dat na het slotwoord van Constant Kusters, om 13.25 uur, de neonazi’s nog 10 minuten lang met spandoeken en vlaggen strak in gelid bleven staan. Ze fungeerden als levend achtergronddecor voor de mediageile Kusters die een paar meter ervoor vakkundig de journalisten aan het afwerken was.

Met nog geen 25 deelnemers en enkel aandacht in de locale media kan ook deze NVU manifestatie worden toegevoegd aan een lange aaneengesloten reeks van mislukkingen. Het jaar 2012 zal voor de NVU de boeken in gaan als het jaar waarin velen afscheid namen van de partij. Andere extreemrechtse partijen, buitenlandse extreemrechtse geestverwanten, de landelijke media en zelfs de felste tegenstanders van de NVU: de Antifascistische Actie (AFA), de Internationale Socialisten en de LaatZeNietLopen vinden de NVU hun tijd en aandacht niet meer waard.

Tags: extreem rechts mislukking NVU


Wie: 
Etienne Lambert

Allicht met het oog op de aanstaande Sinterklaas viering kregen de 23 aanwezige NVU’ers een prachtige groene NVU “Alleen wie kinderen haat, laat pedo’s vrij op straat” button van Constant Kusters. Met een beperkt aantal contributie betalende leden kun je je afvragen wie al deze materialen betaald. Zou het Patrick de Bruin (Veenendaal) zijn? De sjaggeraar die al geruime tijd hypotheken aan de man probeert te brengen zonder over de vereiste AFM vergunning te beschikken.

Foto: 


Wie: 
Etienne Lambert

Ook weer van de partij was de gezette Peter van Egmond (Haarlem) de rechts-extremist die van de Nationalistische Volks Beweging (NVB) overliep naar de NVU. Dit nadat de NVB demonstratie op het Surinameplein in Amsterdam, op zaterdag 22 september 2007 door toedoen van Ajax supporters, in een farce was geëindigd en nadat partijsecretaris Gerard de Wit, middels een sprong van de 16de etage van een Delft’s flat op dinsdag 12 februari 2008, de NVB de rug had toegekeerd.

Foto: 


Wie: 
Etienne Lambert

Ook bij deze NVU manifestatie spreken de gezichten van de neonazi's voor zich.

Foto: 


Wie: 
nn

Manifestatie was op zaterdag 10 november 2012 en niet 11 november zoals hierboven tot twee keer toe verkeerd vermeld is door Etienne Lambert.
Meneer Lambert zal wel dyscalculie hebben.Wie: 
nn

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NxkE1tUq9KQ

stil protest op 0.09 zo te zien :)

@hierboven; Begrijpelijk dat het niet fijn is als er een foutieve datum word gegeven; maar dat kan wel wat netter worden aangegeven. Iedereen vergist zich wel eens.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech