IND-opleidingsgebouw bekalkt

Nieuws, gepost door: nn op 13/05/2013 05:10:48

Wanneer: 13/05/2013 - 08:50

Vannacht in Utrecht is op het IND-opleidingscentrum 'MOORD' gekalkt.

In dit gebouw worden mensen opgeleid om anderen de dood in te jagen. Trained to kill. De IND is het belangrijkste onderdeel in het staatsapparaat van moord en onderdrukking van asielzoekers.

Een einde aan de racistische asielpolitiek, nu!
[edit: hier is een zin weggehaald (loze dreigement)]Wie: 
nn

foto?Wie: 
nn

gezocht maar niets te vinden.. zal al weggehaald zijn ook waarschijnlijk..

vond wel nog deze geestige video over het huis van leers

http://youtu.be/cvarqqHFuRMWie: 
nn

in dit gebouw worden mensen opgeleid om anderen de dood in te jagen.
vind het nogal een heftige uitspraak,hoeveel asielzoekers zijn er vermoord door de nederlandse staat?zelfmoorden niet meegerekent,dat doe je uiteindelijk toch echt zelf.
deportatie ook zoiets,er zit denk ik toch wel een verschil in of je hier vrijwillig naartoe komt (waarbij ik me iedere keer weer afvraag hoe je er op komt om van de andere kant van de wereld precies in nederland uit te komen,de wereld is best groot) en je krijgt onderdak en voedsel.
na een tijd krijg je te horen dat je helaas niet aan de toelatingseisen voldoet (lees geen direct gevaar voor het leven in land van afkomst) en vervolgens wordt je dan "netjes"met een zakcentje weer naar huis gebracht.
toch iets anders dan (naar mijn bescheiden mening) dat er soldaten je voordeur in trappen en je gezin aan de haren een vrachtwagen insleuren,en als je dan niet meewerkt direct een kogel krijgt.
en vervolgens in een klaarstaande trein geslagen wordt waar zoveel mensen in staan dat je er niet eens kan zitten,de deuren worden vergrendeld en een paar dagen en nachten sta je daar zonder eten en drinken.
de trein stopt,vele hebben de reis niet eens overleeft,om regelrecht de gaskamers in gedreven te worden.
mwa,vind ik toch niet geheel vergelijkbaar.

ben voornemens om het aankomende weekend naar het hoge noorden te vluchten ,in de stad komt steeds vaker geweld voor met soms zelfs dagelijkse schietpartijen met dodelijke afloop,en met enige regelmaat worden er burgers door de politie doodgeschoten,noodweer noemt men dat.
aangekomen op de pld vraag ik direct asiel aan,ik kan niet terug naar de stad,ik wil niet terug naar de stad.
ik ga er vanuit dat ik met open armen ontvangen wordt en spoedig een stacaravan toegewezen krijg en in mijn levensonderhoud door de mensen daar voorzien wordt,ow ja,mijn geloof schrijft mij trouwens wel voor dat ik iedere dag ham en spek eet,veganistisch blief ik niet.
recht van bewegingsvrijheid heb ik dus ik mag gaan en staan waar ik wil en ik wil dus graag daar op de camping komen wonen,moet geen probleem zijn toch?
in het kader van gezinshereniging zal de rest van mijn familie en neefjes en nichtjes ook spoedig richting appelscha afreizen,wij drinken overigens wel alcohol,een drinkende arbeider werkt niet en een werkende arbeider drinkt niet,familie traditie.
snel hierna zal ik mijn vrienden en kennisen op de hoogte stellen dat we het paradijs ondekt hebben,er is plek voor iedereen,en anders moeten er maar wat mensen die daar al vertoeven plaatsmaken,de stad is een hel.

zal het in het echt ook zo werken? of zou ik te horen krijgen dat dat toch echt niet de bedoeling is?zouden ik en mijn famillie vriendelijk verzocht worden om het terrein te verlaten? en als ik weiger? wordt ik dan als ongewenst gezien? als we niet meewerken worden we dan met harde hand buiten de grenzen van het terrein gegooit? zonder voedsel en eten? worden we kil aan ons lot over gelaten?
zouden we te horen krijgen dat het terrein enkel door eigen mensen gebruikt mag worden? de dood ingejaagd door anarchisten?

welnee joh! je leest indymedia toch zeker wel? zoiets zou nooit gebeuren,solidariteit noemen we dat!Wie: 
JK

hallo zeg, ik ga je even corrigeren..

je schrijft

"zelfmoorden niet meegerekent,dat doe je uiteindelijk toch echt zelf."

drijf een mens lang genoeg tot wanhoop door hem op te jagen, uit zijn huis te zetten, zonder eten en verzorging, zonder toekomst, telkens weer op te sluiten en dan weer op straat te kicken en etcetera alles overnieuw again en again.... dan pleegt ie een keer zelfmoord, uit wanhoop. en dan wil jij beweren: dat doe je zelf?! THINK! leef je in in die situatie, en stel die vraag dan nog eens: wie is verantwoordelijk?

"deportatie ook zoiets,er zit denk ik toch wel een verschil in of je hier vrijwillig naartoe komt (waarbij ik me iedere keer weer afvraag hoe je er op komt om van de andere kant van de wereld precies in nederland uit te komen,de wereld is best groot) en je krijgt onderdak en voedsel."

deportatie/vrijwillig hier komen.. in één zin. wat wil je nou zeggen. formuleren is ook je sterkste kant niet, he? enfin, hoe vrijwillig is dat, als je vlucht? THINK again! mensen verlaten al wat hen vertrouwd is uit angst, hebben geen tijd om een koffer te pakken, de benodigde paperassen bij elkaar te zoeken voorzover die er uberhaupt (nog) zijn, en ze smeren hem. geld wordt bijeengeraapt om een familielid in veiligheid te brengen, mensensmokkelaars te betalen die hun graantje meepikken van de migratiecontrole, en dan zitten ze in een truck in het donker opeengepakt zonder eten en drinken en stappen ergens weer uit een slordige week later. dan krijgen ze te horen in welk land ze zijn. nederland. kan. kan ook een ander land zijn. mensen kiezen dit rotland niet uit, hoor. als ze zouden kunnen kiezen, zouden ze vast niet voor dit rotland kiezen.

"na een tijd krijg je te horen dat je helaas niet aan de toelatingseisen voldoet (lees geen direct gevaar voor het leven in land van afkomst)"

check your facts. het klopt niet wat je zegt. de bewijslast is omgekeerd. de vluchteling moet bewijzen leveren, op papier, en geloofwaardig ook nog, dat zijn verhaal klopt. mensen worden niet afgewezen omdat ze geen gevaar lopen, maar omdat ze iets niet kunnen bewijzen. zo dreigt een iraakse vluchteling gedeporteerd te worden alleen maar omdat hij niet kan bewijzen dat hij in Bagdad is geboren. voor een kloterig kutpapiertje dus. Kortom: check je facts voor je hier de wijsneus komt uithangen. lees de verhalen van vluchtelingen. sommigen kunnen niet anders dan met een vals paspoort vluchten. wordt hun aanvraag vanwege het valse paspoort afgewezen. de ind vraagt zich niet af waaróm iemand met een vals paspoort is gekomen, het doet niet terzake.
http://rechtopbestaan.nl/verhalen-van-vluchtelingen/

"toch iets anders dan (naar mijn bescheiden mening) dat er soldaten je voordeur in trappen en je gezin aan de haren een vrachtwagen insleuren,en als je dan niet meewerkt direct een kogel krijgt."

ja dat gebeurt niet in nederland. nederland stuurt er mensen naar terug die ervoor gevlucht zijn. dat is hetzelfde als het zelf doen. zo kun je doen alsof je beschaafd bent en iedereen voor de gek houden.

"ben voornemens om het aankomende weekend naar het hoge noorden te vluchten ,in de stad komt steeds vaker geweld voor met soms zelfs dagelijkse schietpartijen met dodelijke afloop,en met enige regelmaat worden er burgers door de politie doodgeschoten,noodweer noemt men dat.
aangekomen op de pld vraag ik direct asiel aan,ik kan niet terug naar de stad,ik wil niet terug naar de stad."

zit je niet zo aan te stellen, zeg. voor een nederlander is dit land behoorlijk veilig en comfortabel. laat jij je wijsmaken dat je niet veilig bent? dan ben je er mooi ingetrapt. de rest van je 'betoog' gaat op dezelfde manier door en verdient niet eens een reactie.

zielig persoontje ben je hoor.Wie: 
nn

daarom wil ik dan ook asiel aanvragen.
"een zielig peroon ben je"dacht dat jij er niet van hield om op de man/vrouw te spelen? das dus blijkbaar een richtingsverkeer bij jou? weten we dat ook weer.
maar nu we elkaar toch spreken beste joke,wat is volgens jou dan de oplossing? want al die herhalingen van moord en brand stukken van jouw hand kennen we inmiddels wel.een hoop geschreeuw,en soms staat er wel iets aardig bij hoor.
vertel de neederlandse staat maar eens eventjes hoe ze het dan moeten aanpakken.
het laatste stukje van mijn bovenstaande schrijfsel geeft het asielzoekersprobleem een beetje in het klein aan,in een notendop zo u wilt.
en ik hoop wel dat jij niet tot diegene behoort die zo naief zijn om te vinden dat heel de wereldbevolking rechten moet kunnen ontlenen aan jouw neederland.
vertel,vertel.Wie: 
nn

ps: "hallo zeg,ik ga je even corrigeren".
en dat noemt zichzelf anarchiste? vinden dat je anderen moet corrigeren en anderen de les lezen?
pff valt me toch een beetje van je tegen joke.Wie: 
Puk

Misschien heeft NN ma, 13/05/2013 - 22:20 (ik bedoel die persoon die asiel wil aanvragen in Appelscha) ook het fatsoen om gewoon onder haar/zijn eigen naam te posten?? Das wel zo eerlijk in deze discussie. Of durf je andere mensen alleen aan te vallen als je dat lekker anoniem kan doen???Wie: 
Steff

Een of andere mislukte troll dat alleen kan leven in het digitale riool genaamd aanvullingen,reaguursels of reacties. Hopelijk wordt dit open riool snel gesloten.Wie: 
nn

puk het verleden heeft bewezen dat als ik onder mijn eigen naam iets post het eerder weg gehaalt wordt.

steff,ik vond/vind je een aardige knul,je wilt het graag opnemen voor joke en dat is aardig van je maar ik denk dat iemand als joke zich prima zelf weet te redden.
je roept min of meer op om de mogenlijkheid tot reactie/discussie de nek om te draaien,dan heb je denk ik nog weinig kaas gegeten van het anarchisme,zelfs iemand als wilder vind de vrijheid van meningsuiting een groot goed.
misschien dat je jezelf meers thuis zou voelen in het wat rodere politieke spectrum,misschien is het stalinischme wat voor je?

maar goed,als je aktie voert ga ik er van uit dat je ergens aandacht voor wilt vragen en dat er iets veranderd,op zn minst dat mensen over het onderwerp gaan praten en de discussie aangaan.
als ik met een wilekeurig iemand het ga hebben over het asielzoekers gebeuren is de kans erg groot dat we vroeg of laat bij het punt komen van :ja maar we kunnen toch niet heel de wereldbevolking op vangen,en dat denk ik ook niet.
maar wat moet ik dan antwoorden? moet ik dan schreeuwen:fuck de staat weg met de grenzen?
en dan kom ik uit bij het theoretische geschetste verhaal van asiel aanvragen bij appelscha,een klein stukje grond,"jullie"eigen stukje anarchistische neederland in het klein om het zo maar te zeggen.
denk dat als ik daar zou aankloppen zoals boven beschreven ik toch te horen ga krijgen dat het eigen terrein is en dat daar eigen regels gelden.
vergroten we het wat uit dan krijg je een landje als nederland waar je ook niet tot in den treuren iedereen maar kunt opvangen,het lijkt me een leuke discussie.

een ander voorbeeld:je kraakt met wat mensen een pand en er is een kamer over,maar er zijn tien mensen die wel in die kamer willen wonen,wat doe je dan?
dan zul je of je het leuk vind of niet keuzes moeten maken,je gaat dan kijken wie ligt er goed in de groep,of wie kan er iets toevoegen aan de groep.
je ontkomt er niet aan om keuzes te moeten maken,hard en zeer vervelend voor diegene die buiten de boot vallen maar uiteindelijk onvoormijdelijk.Wie: 
nn

@mods: kan dit off-topic gewavel niet verwijderd? En die bekende troll 's rigoureus ge-banned? Zucht.Wie: 
JK

een mens op zulke evidente op vooroordelen en staatspropagande gebaseerde fouten in het betoog wijzen.. hmmm dat mag niet als je anarchist bent? merkwaardig... bepaal jij dat? volgens mij heeft het een niet met het ander te maken. ik mag zeggen wat ik wil. zo ook jij. maar verwacht dan wel een reactie, zoals ik die ook verwacht. ik sta hier niet van te kijken, anoniempje, noch ben ik geshockeerd door dit gewauwel en het kan vast nog vele 'aanvullingen' doorgaan dit, maar persoonlijk denk ik dat mijn tijd beter besteed is met verfkwast (of ander middel naar keuze) bij de IND. Getuige deze actie denken er gelukkig meer mensen zo over!Wie: 
JK

doe de trol niet voeden.Wie: 
nn

dat je de discussie ontwijkt spreekt boekdelen joke,bang dat je jezelf klemlult? jammer hoor.Wie: 
ketellinkie

Als we de zeurpieten en trolletjes nu eens niet enkel uit Appelscha weerden, maar gewoon het land uit flikkerden, dan reed dat verkeer hier misschien ook een beetje meer door. Weer wat meer plek voor heel terecht economisch op de 'vlucht' zijnden of -- god beware -- iets van 'geluk' zoekenden, zogezegd. (Ik zeg altijd maar, ga dat laatste eens vertellen aan de velen van ons die hun heil om wat voor reden dan ook in het buitenland zoeken, ook wel eufemistisch 'expats' genoemd.)

(En laat bepaalde lieden zich dan lekker ergens anders voor de Grenzschutz aanmelden: Halt! Bent u voor of tegen homo's, en van welke geloofsgezindte aub? Ziet u, onze solidariteit is strikt aan voorwaarden gebonden, dat kunnen we nog stukken beter dan de alhier gekozen volksvertegenwoordigers. Wat nou striemen op de rug, en heeft u die ook zelf toegebracht, misschien. Daarbij, wie geen spruitjes blieft, die heeft het welbeschouwd toch aan zichzelf te danken.)Wie: 
nn

.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech